Joan Sans

El Joan és el responsable de formació de L’Era i del projecte Comunalitats. Viu en una comunitat intencional prop de Cardona, des d’on complementa la feina de L’Era amb l’activitat pagesa.

Teresa Korol

La Teresa és la nostra cara visible a les fires. La trobareu al darrera de la nostra parada, explicant els valors i la missió de l’entitat. També assumeix tasques del banc de llavors Esporus i fa classes en el marc de la nostra oferta formativa.

Alba Gros

L’Alba porta l’edició de la revista Agrocultura, contactant amb els articulistes i coordinant el consell de redacció. També assumeix les tasques de comunicació de L’Era, com l’edició de material, la pàgina web o la relació amb els mitjans.

Rosa Rosell

Per qualsevol tema d’administració podeu consultar la Rosa. És qui elabora i gestiona la facturació i també aspectes relacionats amb altes i baixes de socis o subscriptors de la revista.

Xènia Torras

La Xènia és la responsable del banc de varietats locals Esporus, imparteix tasts i tallers de conservació de llavors. Coordina projectes relacionats amb amb la biodiversitat agrària i participa de la Xarxa Catalana de Graners.

Neus Vinyals

La Neus és enginyera agrícola i experta en diagnosi del sòl a través de les plantes bioindicadores. Imparteix classes d’horticultura i temes relacionats amb la fertilitat del sòl. Coordina jornades tècniques, cursos i projectes relacionats en l’àmbit de la gestió del sòl.