Jornades tècniques del Pla Anual de Transferència Tecnològica

Gràcies a la vinculació amb l’Escola Agrària de Manresa, l’associació L’Era pot proposar i coorganitzar jornades tècniques en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Això ens permet portar a Catalunya persones expertes d’altres territoris, ja siguin d’altres punts de l’Estat o d’Europa, i oferir formació gratuïta sobre producció agrària ecològica, agroecologia i agricultura del sòl viu que pot arribar a tothom.

Les inscripcions a aquestes jornades són gratuïtes i es gestionen a través de la plataforma Ruralcat.


CAMPLLONG. 6/9/23

En Konrad Schreiber ens parlarà de les experiències més pioneres pel que fa a la regeneració de sòls, sembra directa en extensius, gestió d’herbes i de l’aigua.

Una oportunitat per escoltar un dels referents francesos més importants en agricultura del sòl viu.

En col·laboració amb l’associació Associació de Productors Ecològics de Girona.

Inscripcions gratuïtes aquí >>


VALLBONA DE LES MONGES. 7/9/23

La Cooperativa L’Olivera ens parlarà de les seves proves amb cobertes vegetals amb l’acompanyament de la Universitat de Lleida.

En Konrad Schreiber ens parlarà de com fer viables les cobertes verdes amb la sequeres que estem patint i com fer-ho per augmentar les capacitats dels nostres sòls.

Inscripcions gratuïtes aquí >>


CONSTANTÍ. 8/9/23

En aquesta ocasió, en Konrad Schreiber ens parlarà de com transitar cap a una horta del sòl viu sense haver de renunciar a una productivitat que ens permeti continuar amb l’empresa agrícola. També parlarem de com avaluar aquesta transició i de les dificultats que comporta.

Inscripcions gratuïtes aquí >>