Berta Castellà

La Berta és ambientòloga i tècnica en producció agroecològica. Des del 2023 ocupa la secretaria de l’entitat. Actualment fa de professora a l’Escola Agrària de Manresa i també assumeix algunes classes a formacions de l’associació.

Jaume Brustenga

El Jaume és soci fundador de l’associació i des dels seus inicis i fins el 2023 va ocupar el càrrec de secretari de l’entitat. És professor de l’Escola Agrària de Manresa i practica des de fa molts anys el maneig holístic a la seva finca d’Artés, on té un petit ramat d’ovelles.

Carolina Domínguez

La Carolina és la presidenta de l’associació. Després d’ocupar responsabilitats directives en una important empresa comercial, va decidir fer un gir a la seva vida i vincular-se a la finca agrària familiar. Va formar-se a l’Escola Agrària de Manresa i posteriorment va assumir la presidència a L’Era

Engràcia Valls

L’Engràcia ocupa actualment el càrrec de tresoreria a la junta de l’entitat. Activista en el moviment del consum agroecològic i sòcia de la nostra entitat des dels seus inicis.

Manel Martínez

El Manel Martínez, de ca l’Agustí, és el soci que s’ocupa d’organitzar mensualment la Tertúlia a L’Era. Porta un hort i arbres fruiters a Castellgalí i és un expert en elaboració de compost.

Charles-André Descombes

El Charli és soci de L’Era des de la seva fundació i n’ha estat president durant molts anys. Actualment participa del consell de redacció de la revista Agrocultura des de la seva expertesa com a enginyer agrònom.