Taller de poda d’olivera

cartell_olivera_garberes

CERCANT L’EQUILIBRI

La poda de l’olivera és una de les feines tradicionals i bàsiques de la gestió d’aquest cultiu. Però a l’hora de posar-nos-hi, val la pena tenir en compte per què escapcem l’arbre, quin és l’objectiu de fer aquesta feina agrícola i quines conseqüències pot tenir, perquè no totes les podes beneficien l’arbre.
En aquest taller ens mirarem la feina de podar sota la idea d’equilibri de l’arbre, per tal de no perjudicar-lo i que al mateix temps ens pugui continuar donant una producció regular. Per fer-ho ens caldrà primer aprendre una mica de teoria per obtenir els coneixements que després veurem a la part demostrativa i podrem aplicar a l’estona de la pràctica.

Cal portar tisores i xerrac de poda.

Professorat:
Tomàs Llop, agricultor ecològic i especialista en poda.

Lloc:
Institut de jardineria i agricultura “Les Garberes”,  de Castellar del Vallès
Ind. El Pla de La Bruguera
Carrer d’Alemanya, 34
Castellar del Vallès

Dies i horari:
Dissabte 14 de març de de 9 a 14 hores

Preu: 43 euros.
Consulteu preus, descomptes i condicions en el pdf: olivera

Més informació:
formacio@associaciolera.org
Tel. 93 878 70 35 / 672 337 305

Curs en col·laboració amb l’Institut de jardineria i agricultura “Les Garberes”  de Castellar del Vallès.

Per inscriure’t, si us plau, omple el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

Els teus cognoms (obligatori)

El teu DNI (obligatori)

Quina és la teva data de naixement? (dia/mes/any)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

La teva adreça postal

El teu poble o ciutat (obligatori)

El codi postal (obligatori)

T'agradaria compartir vehicle amb altres persones que vinguin de la mateixa zona i ens autoritzes a compartir les teves dades amb la resta de l'alumnat del curs? (obligatori)
No

Com t'has assabentat que s'impartia aquest curs?
Fulletó de L'EraL'ApuntadorButlletí digital de L'EraPremsaWeb de L'EraAltres websPer un amic o amigaXarxes socialsFulletó

Quina relació tens amb l'agricultura?
Professional del sector agrícolaAutoconsumPagès a temps parcialNo en tinc cap

Vols rebre per correu electrònic informació relacionada amb l'associació, la producció agrària ecològica, la sobirania alimentària, l'autosuficiència, les energies renovables, la biodiversitat agrària, i també sobre novetats editorials i productes relacionats amb els temes citats que estiguin a la venda a la botiga virtual de l'associació?
Si acceptes, L'Era introduirà les teves dades a través del servei ofert per Mailchimp. Pots conèixer la seva política de privacitat a https://mailchimp.com/legal/
Pots anul·lar la teva subscripció en qualsevol moment clicant el botó "esborra'm" que es troba al peu de qualsevol informació que enviem, o bé enviant un missatge a administracio@associaciolera.org.
Sí, acceptoNo, gràcies

Si vols pagar la inscripció en hores d'Ecoxarxa, si us plau anota el teu codi. Tingues en compte que cal que tinguis saldo positiu.

Després d’enviar el formulari se t'obrirà un quadre de diàleg per fer el pagament a través d’un compte de Paypal o a través d’una targeta bancària. Si no tens aquesta possibilitat, escriu com proposes de fer el pagament en el requadre següent.
També pots utilitzar el requadre per enviar-nos qualsevol comentari.