PODA DE VINYA: TRADICIÓ I RESPECTE PER AL CEP

poda_vinya

PER UN EQUILIBRI PRODUCTIU I SANITARI

La poda és una de les tasques més importants i que tenen més repercussions sobre la vinya. Regula la producció, la sanitat i la qualitat de la fruita. Cal equilibrar el desenvolupament vegetatiu en front del productiu, per evitat l’excés de vigor que pot portar problemes i desequilibris a la planta.
Aquesta tasca de moldejar el cep amb l’objectiu d’obtenir bones collites, està a cavall entre art i tècnica, i només a base de posar-hi coneixement, experiència i sentit de l’observació s’aconsegueix fer una bona feina.
Actualment, els criteris tradicionals s’han enriquit amb tècniques com la Simonit, més respectuoses pel cep, les quals intenten minimitzar les ferides de poda per reduir posteriors infeccions.
En aquesta jornada s’aportaran els coneixements teòrics de la poda tradicional, es posaran en pràctica i s’introduiran les noves tècniques més respectuoses amb el cep, permetent tenir vinyes més saludables i amb el raïm de més qualitat.

PROGRAMA
Introducció a la poda de la vinya.
Els conceptes bàsics.
Poda en vas i en espatllera.
Pràctica: serà demostrativa per mostrar la tècnica i després cadascú practicarà sobre les vinyes.

Cal portar tisores i xerrac de poda.

Professorat:
Tomàs Llop, agricultor ecològic i especialista en poda.

Lloc:
teòrica al Carrer Sant Nicolau, 18 de Sant Jaume Sesoliveres i pràctica als camps d’en Tomàs Llop.

Dies i horari: dissabte 29 de febrer de de 9 a 14 hores

Més informació: formacio@associaciolera.org / Tel. 93 878 70 35 / 672 337 305

Preu: 39 euros

Consulteu preus, descomptes i condicions en l’arxiu pdf: poda_vinya.

Per inscriure’t, si us plau, omple el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

Els teus cognoms (obligatori)

El teu DNI (obligatori)

Quina és la teva data de naixement? (dia/mes/any)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

La teva adreça postal

El teu poble o ciutat (obligatori)

El codi postal (obligatori)

T'agradaria compartir vehicle amb altres persones que vinguin de la mateixa zona i ens autoritzes a compartir les teves dades amb la resta de l'alumnat del curs? (obligatori)
 No 

Com t'has assabentat que s'impartia aquest curs?
Fulletó de L'Era L'Apuntador Butlletí digital de L'Era Premsa Web de L'Era Altres webs Per un amic o amiga Xarxes socials Fulletó 

Quina relació tens amb l'agricultura?
Professional del sector agrícola Autoconsum Pagès a temps parcial No en tinc cap 

Vols rebre per correu electrònic informació relacionada amb l'associació, la producció agrària ecològica, la sobirania alimentària, l'autosuficiència, les energies renovables, la biodiversitat agrària, i també sobre novetats editorials i productes relacionats amb els temes citats que estiguin a la venda a la botiga virtual de l'associació?
Si acceptes, L'Era introduirà les teves dades a través del servei ofert per Mailchimp. Pots conèixer la seva política de privacitat a https://mailchimp.com/legal/
Pots anul·lar la teva subscripció en qualsevol moment clicant el botó "esborra'm" que es troba al peu de qualsevol informació que enviem, o bé enviant un missatge a administracio@associaciolera.org.
 Sí, accepto No, gràcies

Si vols pagar la inscripció en hores d'Ecoxarxa, si us plau anota el teu codi. Tingues en compte que cal que tinguis saldo positiu.

Després d’enviar el formulari se t'obrirà un quadre de diàleg per fer el pagament a través d’un compte de Paypal o a través d’una targeta bancària. Si no tens aquesta possibilitat, escriu com proposes de fer el pagament en el requadre següent.
També pots utilitzar el requadre per enviar-nos qualsevol comentari.

Comparteix a les teves xarxes socialsShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter