Introducció a la soldadura aplicada al taller agrícola

soldadura_cartell

CONSTRUIR, TRANSFORMAR I REPARAR
A PARTIR DELS METALLS

Viure al món rural i agrícola, a més a més de fer de pagès/a, implica posar en pràctica molts altres oficis per a gestionar finca, maquinària i instal•lacions.  Arreglar coberts, fer tancats o transformar alguna eina del tractor pot ser molt útil si tens traça i empenta per entendre’t amb la soldadura i el món dels metalls. Un ofici que requereix molta preparació si t’hi vols dedicar professionalment, però que amb unes nocions introductòries et pot ser de gran ajuda al teu petit taller de reparació agrícola.

En aquest taller d’introducció, t’ajudarem a perdre la por als equips de soldadura i les seves espurnes, conèixer les mesures de seguretat i precaució que cal adoptar i a experimentar la soldadura bo i soldant en algunes de les diferents tècniques i equips que hi ha.

PROGRAMA

Principis bàsics de soldadura
Equips de soldadura, eines, materials i elèctrodes
Què podem soldar? Què podem construir?: observació de diferents solucions, construccions, i adaptacions fetes a la finca de Can Poc Oli
Anem per feina! Pràctiques de soldadura de totes les persones inscrites.

Professor: Jaume Brustenga, professor de l’Escola Agrària de Manresa

Lloc: Can Poc Oli, (Escola Agrària de Manresa) Ctra. Vella d’Abrera a Manresa, Km. 23,6

Dia i horari:  dimecres 11 de març de 16 a 20 hores.

Preu: 38 euros

Més informació: formacio@associaciolera.org / Tel. 93 878 70 35 / 672 337 305

Consulteu preus, descomptes i condicions en l’arxiu pdf: soldadura

Per inscriure’t, si us plau, omple el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

Els teus cognoms (obligatori)

El teu DNI (obligatori)

Quina és la teva data de naixement? (dia/mes/any)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

La teva adreça postal

El teu poble o ciutat (obligatori)

El codi postal (obligatori)

T'agradaria compartir vehicle amb altres persones que vinguin de la mateixa zona i ens autoritzes a compartir les teves dades amb la resta de l'alumnat del curs? (obligatori)
 No 

Com t'has assabentat que s'impartia aquest curs?
Fulletó de L'Era L'Apuntador Butlletí digital de L'Era Premsa Web de L'Era Altres webs Per un amic o amiga Xarxes socials Fulletó 

Quina relació tens amb l'agricultura?
Professional del sector agrícola Autoconsum Pagès a temps parcial No en tinc cap 

Vols rebre per correu electrònic informació relacionada amb l'associació, la producció agrària ecològica, la sobirania alimentària, l'autosuficiència, les energies renovables, la biodiversitat agrària, i també sobre novetats editorials i productes relacionats amb els temes citats que estiguin a la venda a la botiga virtual de l'associació?
Si acceptes, L'Era introduirà les teves dades a través del servei ofert per Mailchimp. Pots conèixer la seva política de privacitat a https://mailchimp.com/legal/
Pots anul·lar la teva subscripció en qualsevol moment clicant el botó "esborra'm" que es troba al peu de qualsevol informació que enviem, o bé enviant un missatge a administracio@associaciolera.org.
 Sí, accepto No, gràcies

Si vols pagar la inscripció en hores d'Ecoxarxa, si us plau anota el teu codi. Tingues en compte que cal que tinguis saldo positiu.

Després d’enviar el formulari se t'obrirà un quadre de diàleg per fer el pagament a través d’un compte de Paypal o a través d’una targeta bancària. Si no tens aquesta possibilitat, escriu com proposes de fer el pagament en el requadre següent.
També pots utilitzar el requadre per enviar-nos qualsevol comentari.

Comparteix a les teves xarxes socialsShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter