dunia_domingo

Dúnia Domingo

La Dúnia participa setmanalment de les feines d’oficina de L’Era: entra els llibres al catàleg, ensobra, actualitza l’agenda del web, prepara sobres de llavors i un munt de feines de secretaria que són imprescindibles.

Seguir llegint

alba

Alba Gros

L’Alba porta l’edició de la revista Agrocultura, contactant amb els articulistes i coordinant el consell de redacció. També assumeix les tasques de comunicació de L’Era, com l’edició de material, la pàgina web o la relació amb els mitjans.

Seguir llegint

lidia_ceron

Lídia Cerón

La Lídia és sòcia de L’Era i col·labora amb l’entitat actualitzant els actes de l’agenda del web i també fent correccions lingüístiques d’alguns dels reportatges d’Agrocultura o altre material editat per L’Era.

Seguir llegint

rosa_rosell

Rosa Rosell

Per qualsevol tema d’administració podeu consultar la Rosa. És qui elabora i gestiona la facturació i també aspectes relacionats amb altes i baixes de socis o subscriptors de la revista.

Seguir llegint

neus_viñals

Neus Vinyals

La Neus és enginyera agrícola i és la coordinadora de formació de L’Era i també de la formació per encàrrec. Ella mateixa imparteix classes d’horticultura i compost. Igualment gestiona l’assessorament a Lluerna.

Seguir llegint

jaume_brustenga

Jaume Brustenga

En Jaume és el secretari de l’entitat i un dels seus socis fundadors. És enginyer agrícola i professor de l’Escola Agrària de Manresa. També fou una de les persones que va engegar el projecte Esporus a l’entitat, junt amb l’Ester Casas.

Seguir llegint

Charles André Descombes

Charles-André Descombes

En Charli forma part del consell de redacció d’Agrocultura. És enginyer agrònom especialitzat en producció agrària ecològica i professor de l’Escola Agrària de Manresa, i ha sigut president de L’Era durant molts anys. Comparteix a les teves xarxes socials

Seguir llegint

Elena Sixto

Elena Sixto

L’Elena Sixto és sòcia de L’Era i col·labora amb l’entitat amb el disseny periòdic dels cartells de la Tertúlia, altres feines de disseny i en ocasions amb el monitoratge dels itineraris a Can Poc Oli.

Seguir llegint

xenia

Xènia Torras

La Xènia porta la coordinació general de L’Era i gestiona també el projecte Esporus. Imparteix tallers de conservació de llavors i la trobareu tant a la seu social de L’Era com també a les parcel·les d’Esporus a Can Poc Oli.

Seguir llegint

pep_tuson_valls

Pep Tuson

El Pep forma part del consell de redacció d’Agrocultura i és l’impulsor i coordinador de la Tertúlia a L’Era. Redacta articles relacionats amb el cultiu d’extensius i altres temes partint de la seva llarga experiència com a enginyer agrícola.

Seguir llegint