Superaliments

COM INTRODUIR A LA NOSTRA DIETA ALIMENTS AMB ALTS NIVELLS NUTRICIONALS I TERAPÈUTICS

Còctels de vitamines, minerals, antioxidants, enzims, greixos saludables, etc. s’amaguen darrera d’una colla d’aliments que l’actualitat ha posat de moda sota el nom genèric de “superaliments”.

L’exotisme de molts d’aquests productes es va introduint a les nostres taules argumentant salut i propietats nutricionals d’excel· lència, fet que moltes vegades fa que s’oblidin els aliments tradicionals, que amb petites transformacions o al natural, són magnífics per a una alimentació saludable.
És el cas de la llimona o les nous, dels germinats de llavors o dels fermentats de verdures com la col o la pastanaga, que ens aporten fabulosos beneficis alimentaris i terapèutics.

Aquests tallers volen donar idees i trucs per elaborar alguns productes que enriquiran la nostra dieta i ens ompliran de salut.

Aprendrem a fer-ne alguns, de manera fàcil i efectiva com germinats, brots, kombutxa i xucrut, i elaborarem algunes receptes pràctiques per fer a casa i disposar-ne per l’ús diari.

1a sessió:1/10/2020
GERMINATS I FERMENTATS
Teoria i elaboració de germinats, kombutxa i xucrut.

2a sessió 8/10/20
SUPERALIMENTS A  LA NOSTRA DIETA
Receptes  per introduir superaliments de manera fàcil i pràctic a la vida quotidiana.

Professora: Núria Morral, #cuinera solar i #eco-creativa #auto-suficient

Lloc:
FUB (Escola Agrària de Manresa) – Av. Universitària 4 -6 (Manresa)

Dates i horari: Dimarts 21 i 28 de maig, de 17 a 20 hores.

Més informació: formacio@associaciolera.org
Tel. 93 878 70 35 / 672 337 305

Preu: 63 euros
Consulteu descomptes i condicions en el pdf: superaliments.pdf

Per inscriure’t, si us plau, omple el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

Els teus cognoms (obligatori)

El teu DNI (obligatori)

Quina és la teva data de naixement? (dia/mes/any)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

La teva adreça postal

El teu poble o ciutat (obligatori)

El codi postal (obligatori)

T'agradaria compartir vehicle amb altres persones que vinguin de la mateixa zona i ens autoritzes a compartir les teves dades amb la resta de l'alumnat del curs? (obligatori)
No

Com t'has assabentat que s'impartia aquest curs?
Fulletó de L'EraL'ApuntadorButlletí digital de L'EraPremsaWeb de L'EraAltres websPer un amic o amigaXarxes socials

Quina relació tens amb l'agricultura?
Professional del sector agrícolaAutoconsumPagès a temps parcialNo en tinc cap

Vols rebre per correu electrònic informació relacionada amb l'associació, la producció agrària ecològica, la sobirania alimentària, l'autosuficiència, les energies renovables, la biodiversitat agrària, i també sobre novetats editorials i productes relacionats amb els temes citats que estiguin a la venda a la botiga virtual de l'associació?
Si acceptes, L'Era introduirà les teves dades a través del servei ofert per Mailchimp. Pots conèixer la seva política de privacitat a https://mailchimp.com/legal/
Pots anul·lar la teva subscripció en qualsevol moment clicant el botó "esborra'm" que es troba al peu de qualsevol informació que enviem, o bé enviant un missatge a administracio@associaciolera.org.
Sí, acceptoNo, gràcies

Si vols pagar la inscripció en hores d'Ecoxarxa, si us plau anota el teu codi. Tingues en compte que cal que tinguis saldo positiu.

Després d’enviar el formulari se t'obrirà un quadre de diàleg per fer el pagament a través d’un compte de Paypal o a través d’una targeta bancària. Si no tens aquesta possibilitat, escriu com proposes de fer el pagament en el requadre següent.
També pots utilitzar el requadre per enviar-nos qualsevol comentari.