Impulsamos la red territorial de la agricultura del carbono

Hemos recibido una subvención para el desarrollo de una red territorial de personas vinculadas a lo que llamamos agricultura bio-lógica del carbono o agricultura del suelo vivo.

L’objectiu és promoure i difondre tècniques agràries innovadores que contribueixin a mitigar i a adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic. També millorar l’eficiència productiva, energètica i de recursos en el primer sector, i la cohesió territorial i la cooperació entre productors i productores.

Les accions previstes es centren sobretot en trobades, producció de material audiovisual per a la formació i l’assessorament, i un butlletí digital amb informació i continguts rellevants. Totes les activitats es donaran a conèixer a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #agriculturadelcarboni i #pagesiadelcarboni. També es podran consultar a l’agenda d’activitats d’aquest web i als comptes d’instagram, facebook i twitter en el perfil @associaciolera

Per rebre el butlletí digital, cal inscriure’s a través de la pàgina del projecte, clicant aquí.

L’acció compta amb el finançament del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.