Com puc fer una comanda ?

Com puc fer una comanda ?

Si ets soci/a

  1. Si ets soci o sòcia de l’entitat, has d’entrar amb el teu correu electrònic i el teu DNI. Per canviar la contrasenya, vés a El meu compte/la meva informació personal. L’Era no coneixerà mai la teva nova contrasenya, però si te n’oblides, pots demanar-ne una de nova i el sistema te l’enviarà automàticament a la teva adreça electrònica.

  2. Un cop hagis entrat, segueix les instruccions que s’indiquen a continuació a partir del punt 2.

Si no ets soci/a

  1. Clica la petita pastilla a dalt a la dreta que posa “Entra” i segueix els passos que et sortiran a la pantalla per a registrar-te. Primer et demanarà una adreça electrònica i després que omplis les teves dades. Aquí també podràs optar a inscriure’t al nostre butlletí per conèixer quins cursos fem, quins nous llibres tenim a la venda, quan surt un nou número de la revista… i també activitats i esdeveniments organitzats per altres entitats del món de l’agroecologia.

  2. A continuació et sortirà una pantalla amb els paràmetres del teu compte. Aquí clica a la primera icona “Afegir la meva primera adreça”. Serà l’adreça per defecte on enviarem les comandes. Si mai en vols afegir una altra, sempre ho podràs fer. Si de manera especial vols que enviem un paquet a una altra adreça, ho hauràs d’escriure al camp “Comentaris” quan facis la comanda. En el camp “Assignar un títol a l’adreça per a futures operacions” cal que hi deixis el que surt per defecte o bé que escriguis un nom que et suggereixi a quina adreça t’estàs referint. Així, per exemple, pots tenir “La meva adreça” per indicar casa teva i “Adreça de la feina” per indicar l’adreça d’allí on treballes i on, eventualment, pots voler que hi portem el paquet.

  3. La següent pantalla et mostra les teves dades ja completes i pots modificar-les si vols. Si tot és correcte ja pots clicar a la categoria que t’interessi entre les que apareixen a la banda de color superior. Quan vulguis un producte, clica a “afegir a la cistella”. Pots anar escollint els productes que vulguis i anar-los posant al cistell.

  4. Un cop has acabat la compra, al capdavall del “Resum de comanda”, vés clicant “Passa per caixa” i segueix els passos que et va indicant el sistema. Fixa’t que podràs canviar l’adreça d’enviament que apareix per defecte, per una altra que hagis entrat prèviament (mira el pas 2 d’aquestes instruccions) o bé escriure en el requadre de comentaris una adreça diferent de l’habitual. Fixa’t també que si esculls l’opció de missatgeria has de contactar amb nosaltres per acordar els dies i les hores que estarem al despatx per poder enviar tu el missatger.

  5. Pots pagar-nos a través de PayPal, amb targeta bancària o a través de transferència bancària.

  6. I ja tindràs la teva comanda feta! Moltes gràcies per la teva col·laboració. Recorda que amb la teva compra ajudes a finançar els projectes de L’Era, Espai de Recursos Agroecològics. Pots conèixer millor la nostra entitat a www.associaciolera.org