Engeguem la xarxa territorial per a l’agricultura del carboni

La  nostra associació ha rebut una subvenció per al desplegament d’una xarxa territorial de persones vinculades al que anomenem agricultura bio-lògica del carboni o agricultura del sòl viu.

L’objectiu és promoure i difondre tècniques agràries innovadores que contribueixin a mitigar i a adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic. També millorar l’eficiència productiva, energètica i de recursos en el primer sector, i la cohesió territorial i la cooperació entre productors i productores.

Les accions previstes es centren sobretot en trobades, producció de material audiovisual per a la formació i l’assessorament, i un butlletí digital amb informació i continguts rellevants. Totes les activitats es donaran a conèixer a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #agriculturadelcarboni, #carbonfarming, #solviu i #hsv . També es podran consultar a l’agenda d’activitats d’aquest web i als comptes d’instagram, facebook i twitter en el perfil @associaciolera

Per rebre el butlletí digital, cal inscriure’s a través de la pàgina del projecte, clicant aquí.

La primera trobada serà a Sant Jaume Sesoliveres el 14 de juliol. Inscripcions gratuïtes clicant aquí >>

L’acció compta amb el finançament del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.