Tertúlia a L’Era: És possible la nostra sobirania alimentària?

Dimecres, 1 de juny tenim la cita de la Tertúlia agroecològica a L’Era, aquesta vegada en un format de xerrada a càrrec de Pep Tuson. Parlarem sobre l’autoproveïment d’aliments a Catalunya, la situació actual de l’alimentació i l’agricultura, en farem una anàlisi crítica i una proposta de futur.

A la propera tertúlia, canviarem el seu format. El tema serà tractat per una persona i al llarg de la seva presentació tindran lloc les intervencions dels assistents amb els seus comentaris, opinions i preguntes.

La propera Tertúlia serà el dimecres 1 de juny de 2016 i el tema escollit és És possible la nostra sobirania alimentària?. El tema serà presentat per Pep Tuson Valls, enginyer tècnic agrícola que ha fet un estudi sobre aquest tema, i parlarem sobre l’autoproveïment d’aliments a Catalunya, la situació actual quant a l’alimentació i l’agricultura que ara practiquem, l’anàlisi crítica d’aquesta situació, així com una proposta de futur sobre el procés de canvi desitjable a nivell col·lectiu o en l’àmbit individual en aquestes dos aspectes, el de la dieta i el del sector agrari.

Ens trobarem a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de la Biblioteca, que es troba a Cal Sitjes, a Artés.

Aquí podeu descarregar les bases de la Tertúlia i també les indicacions per arribar a Cal Sitjes.

BASES_TERTULIA.pdf

Com arribar a Cal Sitjes.pdf

Bona Tertúlia!

16_06_tertulia_cartell