Ajuda’ns a les parcel·les d’Esporus

Sempre hi ha molta feina a les parcel·les on multipliquem les llavors de varietats locals i sovint va bé un cop de mà. Ens trobaràs a la finca Can Poc Oli de l’Escola Agrària de Manresa. Si vols venir a ajudar-nos, si us plau, contacta abans amb nosaltres a xenia@associaciolera.org i ens posarem d’acord amb el dia i hora.

Torns a fires

La parada de L’Era va amunt i abaix darrere de les fires de caire agroecològic que s’organitzen a Catalunya. Sempre va bé que ens donin un cop de mà algunes estones. Si t’agrada la idea, contacta amb nosaltres a info@associaciolera.org i t’informarem de les pròximes fires, per si et va bé d’acompanyar-nos una estona.

Sigues ‘finca multiplicadora’

Algunes espècies necessiten molt d’espai per multiplicar-ne les diferents varietats, ja que és fàcil que es creuïn entre elles. Per aquest motiu, i perquè creiem que és interessant treballar en xarxa, sempre cerquem persones que vulguin multiplicar algunes varietats a la seva finca, amb el nostre seguiment i ajut.

Contacta amb nosaltres al correu electrònic xenia@associaciolera.org i concertarem una trobada per parlar-ne.

Participa a l’edició d’Agrocultura

Si ets lingüista o tens experiència en l’edició i correcció de textos, pots ajudar-nos en l’edició de la revista Agrocultura i sumar-te a l’equip de correcció que fa aquesta feina desinteressadament.

També necessitem imatges per il·lustrar els articles, reportatges… Així que si t’agrada la fotografia, aquí tens unes pàgines que podrien publicar els teus treballs.

Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic info@agrocultura.org i explica’ns què saps fer.

Vine a les jornades de neteja de llavors

Quan arriba l’estiu, i fins el mes d’octubre, organitzem jornades de voluntariat per extreure les llavors de les varietats locals que cultivem a Esporus. Són tardes entre setmana en què collim, seleccionem i traiem la grana emprant diferents sistemes.

Si t’agrada la idea de compartir una estona amb persones que els interessa la biodiversitat agrària, vine i ajuda’ns. Inscriu-te a través del formulari de la secció d’Esporus

Enviament de la revista Agrocultura

Cada tres mesos organitzem l’enviament de la revista Agrocultura: ensobrem la publicació, encaixem els sobres i fem el recompte perquè Correos pugui recollir-los fàcilment.

Si tens matins lliures, pots venir a ajudar-nos. Són un parell d’hores de feina. Ens anirà molt bé!

Envia un correu electrònic a info@agrocultura.org amb el teu nom i el teu telèfon i indicant a l’assumpte ‘Vull venir a ensobrar’. Contactarem amb tu per avisar-te del dia. L’enviament del missatge no et compromet a res, només ens facilita poder-te avisar.