Logo_FORMACIO

 

cap_externa

L’associació L’Era posa la seva experiència formativa al servei d’altres institucions que vulguin programar cursos o jornades relacionats amb producció ecològica, energies renovables, bioconstrucció, autosuficiència o jardineria ecològica.

Algunes de les activitats que ja hem organitzat en col·laboració amb altres ens:

– Simposi sobre Horticultura Ecològica a Catalunya. Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. – Curs d’introducció a l’horticultura ecològica. Escola Viver Castell de Sant Foix. – Jornada “Sanitat de llavors hortícoles: els virus”. Escola Agrària de Manresa. Generalitat de Catalunya. – Curs de jardineria ecològica sostenible. Consorci del Moianès. – Curs d’agricultura i jardineria ecològiques per a monitors de centres penitenciaris. Generalitat de Catalunya. – Curs d’horticultura ecològica d’autoconsum. Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació. Ajuntament de Manresa. – Curs de jardineria ecològica i sostenible. Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació. Ajuntament de Manresa. – Curs d’horticultura ecològica. Centre Penitenciari Lledoners. Generalitat de Catalunya. – Curs d’horticultura ecològica de muntanya. Associació Ribagorça Romànica.

– Curs de producció ecològica. Consorci del Moianès. – Jornada: Eines per a la comercialització dels productes de proximitat. Consell Comarcal del Bages. – 1r Simposi sobre Ramaderia Ecològica a Catalunya – Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. – 1r Congrés Català de la Producció Agroalimentària Ecològica – Sociedad Española de Agricultura Ecológica.
Taller: El compostatge i la fertilitat de l’hort ecològic. Fira de Sant Miquel. Ajuntament de Santpedor. Jornada “Perspectiva pràctica per regenerar la fertilitat dels sòls”. Escola Agrària de Manresa. Generalitat de Catalunya. Tallers de compostatge. Nivell inicial i nivell avançat. Ajuntament de Sant Cugat.
– Curs de plantes medicinals i remeis casolans a les escoles. Escola d’Estiu del Bages.