Cada any, voluntaris i voluntàries ens ajuden a seleccionar els fruits més característics de cada varietat, a treure’n la llavor i deixar-la a punt per assecar-la o conservar-la directament.

Aquest estiu comencem la tarda del dia 7 de juliol. A la finca Can Poc Oli de l’Escola Agrària de Manresa. T’interessa? Inscriu-te a https://associaciolera.org/projectes/esporus/participa-a-esporus/

Hem programat sis sessions de voluntariat de neteja de llavors i quatre activitats. Al calendari veureu marcat en rosa les sessions de neteja, que són els dijous a la tarda de 17 a 19h a l’estiu i de 16 a 18h a la tardor.

Les visites a camp i la Tumakada

La primera de les dues activitats és el 21 de juliol: on parlarem de les 56 varietats de tomàquet que varem assajar l’estiu passat a can Poc Oli. Aquesta activitat està emmarcada en la Festa del tomàquet del Bages i cal inscripció prèvia per a poder-hi assistir.

L’altre activitat és la Tumakada, un clàssic dels estius d’Esporus. Serà dijous 25 d’agost i la farem de 8.30 a 13.30h. Com cada any collirem, traurem llavor i ens endurem salsa de tomàquet a casa. Reserveu-vos els dies i comenceu a guardar pots!

A més Esporus i les seves llavors estaran presents al Mercat del Tomàquet el 23 de juliol a Manresa, i la Fira de la Xarxa Catalana de Graners el 22 d’octubre a Barcelona.

Cal que porteu roba de treball, fresca i que es pugui embrutar. Si us plau, gestioneu les inscripcions a través del següent formulari ; així podrem avisar si hi ha algun canvi a darrera hora.

Per qualsevol dubte: xenia@associaciolera.org

 
 

 
 

DADES PERSONALS

Nom i Cognoms (obligatori)

Adreça(obligatori)

Codi Postal (obligatori)

Població (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

NIF (obligatori)

Arran de la NORMATIVA SOBRE LA GESTIÓ DE DADES PERSONALS DE LA UNIÓ EUROPEA, necessitem el teu consentiment per a enviar-te les comunicacions relacionades amb el projecte Esporus. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa enviant un correu electrònic a administracio@associaciolera.org
Sí, el donoNo, no el dono

Dono permís perquè m'afegiu al grup de whatsApp d'Esporus
Sí, el donoNo, no el dono

Pots llegir la nostra política de privacitat a http://associaciolera.org/avis-legal-i-politica-de-privacitat/