L’alimentació saludable. Tertúlia a L’Era

Atenció que celebrem 11 anys de la Tertúlia. Per això la farem una mica més breu i després compartirem una mica de pica-pica amb el que portem entre tots i totes. Tothom hi és benvingut.

 

L’alimentació és la causa del 70% de les malalties que patim. Les conseqüències d’una alimentació desequilibrada i/o excessiva es manifesten a un termini poc o molt llarg. Així doncs, l’interès de practicar una alimentació saludable és molt important per gaudir d’una bona salut.

La propera Tertúlia serà el dimecres 7 de febrer de 2018 i el Pau Ibàñez Farners presentarà el tema L’alimentació saludable i continuarem amb la tertúlia sobre els defectes més corrents de la dieta actual, els desequilibris més perillosos, els nutrients fonamentals, els grups d’aliments, les influències sobre la salut i altres aspectes que puguin sortir.

Atenció perquè en aquesta ocasió la Tertúlia serà una mica més breu que de costum ja que celebrarem l’ 11è aniversari de fent un pica-pica amb allò que cada persona vulgui portar per menjar i per beure, procurant ser una mica originals perquè hi hagi diversitat. No oblidem de portar plat, got, coberts i tovalló.

Ens trobarem a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de la Biblioteca, que es troba a Cal Sitjes, a Artés.

Bon 11è aniversari!

febrer_2018