Festa del tomàquet: varietats locals de tomàquets per la cuina del Bages

L’horta del Bages és rica i dóna saborosos productes singulars al llarg de l’any. Però sens dubte que si hi ha un rei aquest és el tomàquet. A la comarca s’hi conreen un bon nombre de varietats i s’hi duen a terme interessants iniciatives de recuperació de les varietats més autòctones. Esquena verd, del pare Benet, 4 morros, Montserrat, pebrot… Aquesta jornada tècnica se celebra el 24 de juliol en el marc de la Festa del Tomàquet del Bages, que se celebra per primer cop aquest any, una de les accions per difondre i potenciar els atributs del territori. La riquesa en varietats de tomàquets, arrodoneix l’oferta gastronòmica i es postula com a un bon atractiu turístic més.

La jornada se celebra el 24 de juliol, és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de: https://goo.gl/pj4h6z o contactant amb l’Escola Agrària de Manresa (Tel.: 93 874 90 60 – A/e: ccagraria.manresa@gencat.cat )

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Consulta el programa aquí: Manresa_tomaquet

Lloc on es realitza la jornada: Món Sant Benet.