Associar-se a L’Era és una forma de participació que ajuda l’entitat econòmicament i suposa un gran suport social a l’hora de mantenir l’activitat. El cost actual és de 55 euros/any.

Els socis i sòcies de L’Era:

  • – poden participar en les Assemblees Generals i en les decisions sobre el rumb de l’entitat;
  • – reben trimestralment la revista Agrocultura;
  • – es beneficien de descomptes en l’adquisició de publicacions;
  • – es beneficien de descomptes en la inscripció a cursos;
  • – reben periòdicament informació relacionada amb el sector agroecològic a través del nostre butlletí digital;
  • – poden accedir al fons bibliogràfic de la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa, que inclou els llibres de l’Escola Agrària de Manresa i de L’Era relacionats amb la producció agrària ecològica, energies renovables, bioconstrucció, etc.

En el moment d’associar-te rebràs a casa:

  • – els números de la revista Agrocultura que hagin sortit durant l’any en curs;
  • – un sobret de llavors del projecte Esporus;

Altres entitats i empreses també poden associar-se a L’Era sota la figura de soci col·lectiu.
El cost actual és de 150 euros/any. Si t’interessa aquesta opció, contacta directament amb nosaltres i en parlarem: administracio@associaciolera.org / 938787035.

DADES PERSONALS

Nom i Cognoms / Nom entitat (obligatori)

Adreça(obligatori)

Codi Postal (obligatori)

Població (obligatori)

Telèfon

Correu electrònic (obligatori)

NIF (obligatori)

Relació amb la producció ecològica

.

DADES BANCÀRIES

DADES BANCÀRIES (obligatori)
Codi IBAN:
Entitat bancària:
Oficina:
Dígit de control:
Número de compte (són 10 dígits):

TIPUS APORTACIÓ (obligatori)
Vull ser soci/a de L'Era, amb una aportació anual de 55 euros.
La nostra entitat vol ser sòcia amb una aportació anual de 150 euros.
Vull fer una aportació extraordinària d'euros

En cas de fer una aportació extraordinària, quina aportació voldries fer?

Arran de la NORMATIVA SOBRE LA GESTIÓ DE DADES PERSONALS DE LA UNIÓ EUROPEA, necessitem el teu consentiment per a les diferents bases de dades que utilitzem:

Dones el permís perquè l'associació L'Era giri el rebut bancari corresponent a la teva quota d'associat/da anualment i altres serveis que puntualment creguis oportú (ex. inscripció a cursos, compres de llibres a la botiga en línia...)? En qualsevol moment podràs donar-te de baixa enviant un correu electrònic a administracio@associaciolera.org
Sí, dono el permísNo, no dono el permís (en aquest cas no et donarem d'alta com a soci/a de L'Era fins que no abonis l'import de la quota anual de la manera que decideixis).

Vols rebre per correu electrònic informació relacionada amb l'associació, la producció agrària ecològica, la sobirania alimentària, l'autosuficiència, les energies renovables, la biodiversitat agrària, i també sobre novetats editorials i productes relacionats amb els temes citats que estiguin a la venda a la botiga virtual de l'associació?
Si acceptes, L'Era introduirà les teves dades a la plataforma Mailchimp. Pots conèixer la seva política de privacitat a https://mailchimp.com/legal/
Pots anul·lar la teva subscripció en qualsevol moment clicant el botó "esborra'm" que es troba al peu de qualsevol informació que enviem, o bé enviant un missatge a administracio@associaciolera.org.
Sí, acceptoNo, gràcies

Si vols tenir accés a la revista Agrocultura, també en format digital a través de la plataforma iQuiosc, has de donar la teva conformitat perquè hi introduïm el teu correu electrònic. L'iQuiosc és un web de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català. Fins que no et registris tu mateix/a a l'iQuiosc, la teva adreça electrònica estarà inactiva.
Sí, ho vullNo, no ho vull

Per poder beneficiar-te dels descomptes de la botiga en línia de L'Era (llibres, llavors, cursos i altres materials) que oferim a les persones associades, necessitem que ens donis el teu consentiment per donar-te d'alta a la plataforma Prestashop. Pots consultar la política de privacitat a botiga.associaciolera.org/content/10-confidencialitat
Sí, us dono el meu consentimentNo, no us dono el meu consentiment

Les dades que aquí ens dones les utilitzarem per gestionar la inscripció a L'Era, per enviar-te informació sobre les activitats i l'evolució de l'associació i perquè puguis gaudir dels seus serveis. Pots llegir la nostra política de privacitat a http://associaciolera.org/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

Les dades que aquí ens dones les utilitzarem per gestionar els serveis que ofereix l’associació i que estan descrits en aquesta mateixa pàgina. Pots llegir la nostra política de privacitat a http://associaciolera.org/avis-legal-i-politica-de-privacitat/