Donem suport a cal Pauet

En Pep Bover i la seva finca familiar s’afronten a l’amenaça que suposa l’ampliació de la carretera C-26 entre Montmajor i Berga. Cal Pauet ha estat per moltes persones vinculades a la producció agrària ecològica una font d’inspiració i un exemple per aconseguir fer les feines cada vegada millor.

És per aquest motiu que volem donar-li suport amb la recollida de cartes de suport a les al·legacions que ha presentat al pas de l’ampliació d’aquesta carretera. Us deixem aquí mateix el seu escrit i us adjuntem la carta de suport:

Podeu retornar-la a albapique@gmail.com

Benvolguts,

Com alguns de vosaltres potser ja sabeu, hi ha plantejat un projecte d’eixamplament i millora del traçat a la carretera C-26 entre Montmajor i Berga. Aquest eixamplament ens afecta de ple, travessant totalment la finca de Cal Pauet.

Hem presentat al·legacions per minimitzar, en la mesura del possible, aquests danys, ja que dificulten la nostra feina del dia a dia, tant al camp com en el maneig del nostre ramat, que surt cada dia a pasturar. A més malbarataria molts dels esforços que venim fent des de fa anys per millorar la riquesa de la terra que ens envolta.

A Cal Pauet fa segles que procurem preservar l’espai que ens pertoca. Ara més que mai, i amb aquest progrés desmesurat, ens veiem amb el deure de continuar lluitant per la vida de la terra, els animals i la vegetació, que ens acompanyen per cuidar la salut del planeta i les persones.

Perquè se’ns escolti i respecti, us demanem el vostre suport i col·laboració en aquesta crida.

Moltes gràcies per la vostra ajuda i col·laboració,

Cal Pauet