Si en tens ganes, pots ajudar-nos a tirar endavant els diferents projectes i activitats que anem posant en marxa.

Aquí trobaràs algunes idees; fes-hi un cop d’ull i contacta amb nosaltres per concretar la teva participació.

col·labora_butlleta_rectificat

L’Era publica la revista trimestralment i en el moment que arriben els exemplars etiquetem els sobres, ensobrem i la portem a Correus.

Quan / on /dedicació: un matí cada tres mesos; a les instal·lacions de l’Escola Agrària de Manresa; dues o tres hores, segons la teva disponibilitat.

Amb 17 euros rebràs quatre números de periodicitat trimestral (un any); i amb 32 euros rebràs vuit números de periodicitat trimestral (dos anys): https://lera.pangea.org/subscripcio.php
Amb fotografies, amb idees de reportatges, de contingut tècnic, de novetats editorials o pàgines web interessants. També pots aportar textos perquè el Consell de Redacció els valori per a la seva posterior publicació.

Quan / on /dedicació: sempre que vulguis; pots enviar els materials a info@agrocultura.org; segons la teva disponibilitat.

Si ets corrector de català pots ajudar-nos en la correcció del material que publiquem en paper o en format digital.

Quan / on /dedicació: de manera periòdica i aleatòria; des de casa teva; segons la teva disponibilitat.

Les convoquem normalment els mesos d’agost, setembre i octubre, que és quan hi ha més feina d’extracció de llavors dels cultius d’estiu. Informa’t aquí

Quan / on /dedicació: un cop a la setmana, sense compromís; a la finca de Can Poc Oli de l’Escola Agrària de Manresa, que és on hi ha les parcel·les d’Esporus; dues o tres hores, segons la teva disponibilitat.

Sempre hi ha molta feina a les parcel·les on multipliquem les llavors de varietats locals i sovint va bé un cop de mà.

Quan / on /dedicació: habitualment els matins, però a l’estiu també algunes tardes; a la finca de Can Poc Oli de l’Escola Agrària de Manresa, que és on hi ha les parcel·les d’Esporus; la freqüència i la disponibilitat que et vagi bé, però sempre avisant-nos i concretant prèviament les hores a xenia@associaciolera.org

Algunes espècies necessiten molt d’espai per multiplicar-ne les diferents varietats, ja que és fàcil que es creuïn entre elles. Per aquest motiu i perquè creiem que és interessant treballar en xarxa, sempre cerquem persones que vulguin multiplicar algunes varietats a la seva finca, amb el nostre seguiment i ajut.

Quan / on /dedicació: sempre que vulguis; a la teva finca o al teu hort; el que requereixi el cultiu que hagis escollit i algunes estones més per a la coordinació amb Esporus.

L’Era posa parada en algunes poques fires que es fan a Catalunya. Quants més siguem a cobrir els torns a la parada, més àgil serà. Sempre som dos, i un de nosaltres amb experiència en fires.

Quan / on /dedicació: depèn de la data de les fires; anem sempre a la fira Biocultura (Barcelona-principis de maig), Ecoviure (Manresa-octubre) i a vegades alguna altra; els torns solen ser de quatre hores, però si només en pots venir un parell, també ens va bé.

Sempre en queden per fer, des de l’endreça de factures a la gestió de la pàgina de facebook.

Quan / on /dedicació: a concretar prèviament; al local de L’Era o bé des de casa teva; segons la teva disponibilitat.

Comparteix amb nosaltres les imatges que prenguis en les activitats que organitzem a través de la nostra pàgina facebook www.facebook.com/associaciolera
Puntualment necessitem col·laboracions en alguna tasca concreta. Explica’ns les teves habilitats i ho valorem.
és una forma de participació que ajuda l’entitat econòmicament i suposa un gran suport social a l’hora de mantenir l’activitat. Fes-te soci des d’aquí.
Fes una aportació econòmica extraordinària i desgrava’t l’import en la teva declaració de renda. Fes l’aportació des d’aquí.