Aus i ous per a casa. En línia!

Tenir gallines per a ous i criar pollastres no és difícil si tenim una mica d’espai. En aquest curs repassem les qüestions clau de sanitat, alimentació, galliner… En línia i concentrat en dues hores!

Tot el programa i les inscripcions aquí: https://botiga.associaciolera.org/cursos-i-jornades/580-gallines-i-pollastres-per-a-autoconsum.html

Per criar els teus pollastres o gaudir dels ous de les teves gallines no es necessita gaire espai i pot ser una activitat molt reconfortant i pedagògica que contribueixi a l’economia familiar.
Les gallines, oques o ànecs són un bon complement per un hortet d’autoconsum. Es mengen les herbes de l’hort, els llimacs i caragols, i a més pots aprofitar els seus excrements per adobar o per fer-ne compost.

En aquesta breu introducció a l’avicultura casolana podreu aprendre com organitzar un petit galliner, en funció de l’espai de què disposeu, triar quants i quin tipus d’animals posar-hi, saber cuidar d’aquest bestiar amb el màxim de recursos propis, aprendre a tractar-los perquè estiguin sans i què fer en cas que emmalalteixin.

EN LÍNIA

Dimarts, 30 de novembre, de 10 a 12.30. En línia.
Les persones que no poden assistir-hi se’ls enviarà el vídeo.

Biologia, anatomia i comportament de l’aviram
Tria del bestiar: les races
L’alimentació
Les instal·lacions: com han de ser?
Reproducció i cria

Professorat
Sílvia Carné Siles,veterinària i avicultora.

Més informació:
formacio@associaciolera.org / Tel. 93 878 70 35 / 672 337 305

Inscripcions a botiga.associaciolera.org

Consulteu dates, preus, descomptes i condicions a https://bit.ly/aus_web