Assemblea telemàtica. Inscriu-te!

L’Era celebrarà la seva assemblea general del 2020 en format telemàtic a través de la plataforma Zoho. Necessitem que els socis i sòcies que vulgueu participar-hi us inscriviu per poder-vos donar accés.

Serà el dissabte 4 a les 10 del matí.

Per què no podem ajornar l’assemblea?

Perquè els nostres estatuts ens obliguen a renovar càrrecs cada dos anys. Això no vol dir que hàgim d’escollir forçosament persones diferents però sí que hem de ratificar que continuen en el seu càrrec.

I què passa si no renovem ara els càrrecs?

El que passa és que els bancs no ens deixaran operar perquè no reconeixeran com a vàlides les persones que tenen signatura per fer els moviments. Per aquest motiu, per no paralitzar la nostra comptabilitat i poder continuar pagant les factures sobretot, necessitem fer aquesta assemblea.

Quin ordre del dia tindrà l’assemblea?

L’ordre del dia sí que s’ajustarà. Només es tractaran tres punts: la renovació de càrrecs, l’aprovació o no d’un ERTO per a les treballadores de L’Era i la concreció de la data d’una assemblea general extraordinària de cara el mes de juny per abordar la resta de temes.

Com m’inscric?

Clica aquí i omple el formulari (només demanem nom, telèfon i correu electrònic):

DADES PERSONALS

Nom i Cognoms / Nom entitat (obligatori)

Telèfon

Correu electrònic (obligatori)

Les dades que aquí ens dones les utilitzarem per facilitar-te l'accés telemàtic a l'assemblea de L'Era.

Pots llegir la nostra política de privacitat a http://associaciolera.org/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

El divendres dia 3 rebràs un enllaç. Quan arribi l’hora només l’has de clicar i acceptar que Zoho tingui accés a la teva càmera i al teu micròfon. Si no tens pantalla ni micròfon pots participar igualment a través del xat.

Tingues en compte que l’enllaç te l’enviarem a la bústia del correu electrònic que ens hagis donat en el moment de la inscripció.

Les inscripcions estaran obertes fins dijous dia 2. No badis!