L’Ecològica, biofira de Solsona/Setmana del Medi Ambient

Detalls de l'esdeveniment

  • dilluns | 16 de juliol de 2018a dissabte | 21 de juliol de 2018
  • Parc del bisbe Solsona

L’Ecològica, la biofira de Solsona fa un any més i us hi convidem a participar, ja que sou de les empreses amb certificació CCAPE al nostre país, i que compartiu la nostra filosofia, donar a conèixer el producte responsable, de proximitat i ecològic. Aquesta fira és resultat de la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori, que de manera conjunta, amb il·lusió i empenta, creiem fermament que una producció i consum diferent és possible. La fira es celebra el dissabte 21 de juliol i les activitats/tallers les podeu proposar per la setmana que compren del 16 al 21 de juliol.

Aquest any, l’Ecològica s’uneix amb la setmana de Medi Ambient de Solsona, i durant diferents dies es celebraran diferents activitats, tallers, xerrades i moltes altres propostes a la ciutat de Solsona.

Us enviem, adjunt, full d’inscripció de proposta de participació (per venda, per realitzar tallers/activitats, participació com a restaurant) per tal que la valori el grup de treball.

Per més informació no dubteu en fer una trucada a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i demaneu per Carles Pujol.

Teniu de termini fins el 31 de maig per fer-nos arribar les vostres propostes!

 

Comparteix a les teves xarxes socialsShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter