Arrel del gran incendi que el passat 5 d’agost a Artés va arrasar més de 360 ha., 3 persones molt properes a L’Era han perdut les seves cases i les seves pertinences. Des de L’Era no podem fer més que donar suport a les famílies d’en Jaume Brustenga (secretari de L’Era), la Dúnia i en Jaume Domingo (voluntaris i col·laboradors de L’Era) i la Marta López (col·laboradora de L’Era).

En els propers mesos us anirem informant de les diverses accions que es duran a terme per a reconstruir les seves llars i/o recuperar les seves pertinences. De moment, podeu col·laborar de diverses maneres:

– Donant suport econòmic als c.c que els afectats han habilitat per aquest menester:

  • Familia Brustenga-Serra: ES60 0182 3521 1702 0174 4986.
  • Família Marta López: ES64 1491 0001 2821 6852 0522.

També si voleu evitar bancs i comissions vàries podeu passar per L’Era i nosaltres recollirem els diners per a fer-los arribar directament a les famílies. (contacteu amb nosaltres a info@associaciolera.org)

– Donant un cop de mà: Durant les primeres els amics propers a les famílies van ajudar a treure les runes. En els propers mesos farem brigades de construcció i rehabilitació, mantindrem el web i el butlletí actualitzat

– Donant suport material: A mida que les famílies ho necessitin us ho farem saber a través del web,i /o el butlletí de L’Era. De moment es necessita material electric, fotovoltaic, coure i radiadors per caldera i un generador.

Esperem poder comptar amb el vostre suport!

ACTIVITATS PROGRAMADES:

Festa Menor de Sant Joan d’Oló

 

 

Comparteix a les teves xarxes socialsShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter